Pescarul

miercuri, 15 mai 2013




Vă invităm să luați parte cu noi zilele de vineri și sâmbătă, 7-8 iunie 2013, între orele 9 – 17, în cadrul Bisericii Penticostale Elim (nr.1) din Hunedoara, situată pe strada Bogdan Vodă nr.1 (www.facebook.com/biserica.elim.hunedoara) unde va avea loc un curs de echipare pentru Capelani.
Conferința va fi susținută de Dr. JAKE POPEJOY, Director – Chaplains Commission în cadrul Church of God SUA, însoțit de Pastor IULIAN COSTEA, Director al Centrului de Capelani din Oradea (www.cogccc.com).
Este necesar să ...primim email-ul fiecărui participant, deoarece înainte de această conferință trebuie ca fiecare să parcurgă un curs introductiv online, care va fi transmis pe email, fiind astfel mult mai eficient timpul celor 2 zile în care vom fi împreună. Acest material va putea fi găsit și pe www.cogccc.com la secțiunea ”Arii de activitate – Capelani”
Pe parcursul zilei de sâmbătă se vor face fotografiile pentru legitimații, care vor fi distribuite ulterior fiecărui participant, iar la încheierea conferinței va avea loc înmânarea diplomelor tuturor celor care au parcurs acest curs.
Pentru o bună organizare vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră și să ne trimiteți adresa de email pentru fiecare participant până în data de 23 mai 2013 prin email la adresa elimhunedoara@yahoo.com. Taxa de participare de 25 lei/pers. se va încasa în ziua desfășurării conferinței.

ZIUA ÎNTÂI (Material parcurs Online)
Sesiunea 1: Orientarea spre Capelanie
Sesiunea 2: Istoria capelaniei
Sesiunea 3: Fundamentele teologice ale capelaniei
Sesiunea 4: Mentalitatea bunului samaritean
Sesiunea 5: Etică și privilegii
Sesiunea 6: Sensibilitate, diversitate și incluziune
Sesiunea 7: Consilierea spirituală la locul de muncă
ZIUA A DOUA (Material predat in clasa)
Sesiunea 8: Profilul personalului serviciilor de urgență
Sesiunea 9: Înțelegerea stresului
Sesiunea 10: Consecințe fizice ale stresului
Sesiunea 11: Stresul post-traumatic
Sesiunea 12: Stresul datorat incidentelor grave
Sesiunea 13: Controlul stresului
ZIUA A TREIA (Material predat in clasa)
Sesiunea 14: Rugăciunea și închinarea în forumul public
Sesiunea 15: Anunțul în caz de deces
Sesiunea 16: Ciclul violenței
Sesiunea 17: Resurse și surse de informare



      free counters